Capsuni

OFERTA-PRET-STOLONI-TOAMNA-2020

Plante sanatoase de capsuni

De ce cultura capsunului?

 • Capsunii elsanta (1)se pot cultiva în majoritatea zonelor din România si prefera solurile mai usoare care sa nu fie afectate de exces de umiditate, saraturate sau foarte acide. Soiurile timpurii de capsuni ajung la maturitate la sfarsitul lunii mai, odata cu ciresele cele mai timpurii, iar în cazul culturilor protejate cu 3-4 saptamâni mai repede, productia fiind valorificata avantajos.
 • O plantatie de capsuni poate produce peste 20-25 tone fructe/elsanta 2ha (în tarile vestice 35-40 tone, datorita aportului mare de îngrasaminte chimice).
 • Costul înfiintarii şi întretinerii unui hectar de capsuni este în jur de 40.000 lei din care aproximativ 24.000 lei este investitia în plante de calitate. La o productie de numai 20 tone si cu un pret de valorificare de numai 5 lei/kg se obţine un venit de 100.000 lei/ha. Un profit de 50.000 lei/ha într-un singur an este greu de obtinut la alte specii. În anii favorabili rezultatele pot fi mult mai bune, dar nu trebuie neglijate si riscurile, mai ales cele climatice.

14 comentarii:

 1. Buna ziua! Vor fii disponibili stoloni de capsuni in primavara 2020, palnte FRIGO! Gasiti oferta de pret pe prima pagina a site-ului. Daca doriti mai multe detalii, va rog sa ne contactati telefonic. Multumesc!

 2. Plante verzi soiul Vibrant pentru toamna 10 -15 sept. Aveti?

 3. Buna. Va rugam se ne contactati telefonic pt detalii. Multumesc!

 4. Buna ziua! Va rugam sa reveniti telefonic. Va putem da mai multe detalii. Multumesc!

 5. Bună seara, sunt interesat de 10.000 stoloni frigo

 6. Pt detalii, va rugam sa ne contactati telefonic! Multumim!

 7. Aveți stoloni din soiul coral? Am avut acest soi de la pepinierele Hida.

 8. Buna seara! Ma intereseaza daca aveti elsanta, albion si san andreas. Vreau pentru primavara 2021. Sa fie frigo. Si app. Sunt tratate? Si daca puteti sa.mi spuneti si niste preturi. Multumesc.

  • Buna ziua! Avem stoloni de capsuni „FRIGO” pt PRIMAVARA 2021. Plantele sunt certificate, din pepiniere autorizate, cu pasaport FITOSANITAR, factura..etc. Pt comenzi si alte detali, va rugam sa ne contactati telefonic. Va multumim! 0743 372 893

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.