Afin Chandler

AFIN CHANDLER

 

Soi nou foarte productiv de afin obtinut in SUA si extins tot mai mult in cultura datorita productivitatii ridicate si mai ales a fructelor foarte mari.

Carecteristicile plantei

Soiul de afin Chandler formeaza tufe de vigoare mijlocie 1,5 m tufe erecte, cu fructele bine pozitonate pentru recoltare. Soi autofertil cu fertilitate ridicata, are rezistenta ridicata la bolile foliare si la frig. Poate prezenta sensibilitate pe lastarii tineri la temperaturi mai scazute de -25 gr C.

Caracteristicile fructelor

Afinul Chandler produce fructe foarte mari diametru 20 mm sau mai mult si peste 2 g /bob. Fructele desi sunt mari sunt dulci si aromate, ferme si rezistente la pastrare si transport.


Recoltare 

Chandler este un soi mijlociu-tardiv cu o peroada lunga de recoltare de la mijlocul lunii iulie pana la sfarsitul lunii august. Productiile mari de 10-12 kg /planta pot sa incante orice fermier sau amator de fructe bogate in vitamine.

 

6 comentarii:

 1. Sunt interesata de afinul Chandler si nu numai si de zmeur si mur imi puteti scrie daca aveti si la ce pret.multumesc

  • Buna ziua! Avem pe stoc afin Chandler si zmeur, mur, gasiti preturile in oferta noastra de pe site. Pt comanda va rugam sa ne contactati telefonic sau sa lasati comanda pe mail. Multumesc! O zi buna!

 2. Buna ziua,
  Pana pe ce data se pot planta afinii primavara? Zona Moldovei.
  Multumesc

  • Buna ziua! Afinul se poate planta o perioada mai lunga, tinand cont ca este la ghiveci. Pt comanda puteti sa trimiteti mail sau telefonic. Multumim!

   O zi frumoasa!

 3. Doresc 10 afini la ghivece
  2 Afini CHANDLER
  2 Afini DUKE
  2 Afini PATRIOT
  2 Afini ELLIOT
  2 Afini NELSON

  • Buna ziua! La afin mai avem pe stoc: Early Blue, Toro si Elliot. Pt comanda puteti sa trimiteti mail sau telefonic. Multumim!

   O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.